Våre tjenester

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som gir deg friheten til å fokusere på det som betyr mest for deg. Fra grundig tekstilpleie til skinnende rene omgivelser – la oss ta hånd om detaljene, slik at du kan nyte et friskt og velstelt miljø.

Hovedrengjøring

Vår omfattende hovedrengjøring gir en dyprensende løsning for både hjem og virksomheter. Vi tar oss av grundig rengjøring og vedlikehold for å gjenopprette renheten og komforten i ditt miljø. Dette inkluderer omfattende støvsuging, gulvbehandling, overflatevask og mer.

Byggrengjøring

Våre byggrengjørings-tjenester er designet for å gi nybygde eller renoverte lokaler en gnistrende finish. Vi fjerner byggestøv og søppel, vasker og desinfiserer for å sikre at dine nye lokaler blir presentert på sitt beste.

Skuring / Boning

Våre skuring- og boningtjenester gir en dyp rengjøring av gulvflater. Vi fjerner gamle belegg, støv og smuss, og påfører en ny finish som gir gulvene en skinnende og beskyttende overflate.

Butikk / Industri

Våre butikk- og industrielle rengjøringstjenester er skreddersydd for dine behov. Vi sørger for at ditt forretningsområde er rent, trygt og i samsvar med bransjestandarder.

Renhold av butikk

Vi tar oss av rengjøringen av butikklokaler for å sikre at din forretning alltid er innbydende for kunder. Dette inkluderer gulvvask, støvfjerning, og opprydding.

Vindusvask

Våre vindusvasktjenester gir krystallklare resultater. Vi fjerner skitt, fett og flekker fra vinduer og glassflater for en forbedret utsikt og et mer behagelig interiør.

Høytrykksvask

Høytrykksvask er en kraftig metode for rengjøring av utendørsflater. Vi bruker høytrykksvaskere for å fjerne smuss, mugg og alger fra fasader, terrasser og mer.

Brakkevask

Vår brakkevasktjeneste gir renheten og hygiene som trengs i midlertidige bygninger og arbeidsplasser. Vi rengjør og desinfiserer brakker for ansatte.

Tekstilrensing

Vår tekstilrensingstjeneste er dedikert til å gi dine tekstiler en fornyet glans. Vi renser tepper, gardiner og møbler grundig for å fjerne smuss, flekker og allergener. 

Kundeanbefalinger

Erfaring betyr noe

«Backe Romerike har stått for utbyggingen av ny flerbrukshall og skoleutvidelse på Benterud for Lørenskog kommune. I prosjektgjennomføringen har Ullensaker Renholdsteknikk levert brakkevask og byggrengjøring til prosjektet. Vi takker UR for godt samarbeid og god kvalitet på rengjøringsarbeidene»
Backe Romerike AS
«Vi takker Ullensaker renholdsteknikk for det gode samarbeidet i vårt prosjekt Lørenfallet Hage. Vi opplever det som en kunnskapsrik og løsningsorientert bedrift, med engasjerte ansatte, som vi liker og samarbeide med»

Backe Romerike AS

Vil du se alle våre kundeanmeldelser og attester?

Ullensaker renholdsteknikk

Copyright © 2023

Powered by LumoTech

Kontakt

Sosiale medier

Scroll to Top