Jobb hos oss

Utforsk våre ledige stillinger og bli med på reisen med oss for å levere topp kvalitet rengjøringstjenester til våre kunder.

Karrieremuligheter

Vi setter høye standarder for kvalitet og trives med å skape et rent og trivelig miljø for våre kunder.

Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem muligheten til å vokse sammen med oss. Hvis du deler vår lidenskap for renhold og ønsker å utvikle dine ferdigheter og karriere i en støttende og inkluderende arbeidskultur, oppfordrer vi deg til å utforske våre ledige stillinger. Vi tilbyr spennende muligheter for personlig og faglig vekst, konkurransedyktige fordeler og en plattform for deg å trives og lykkes. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en verdifull del av vårt team

Play Video

Utforsk våre beste funksjoner
innen rengjøringstjenester

Mangfoldig tilnærming

Vi omfavner mangfold i vårt team, og vi tror at ulike perspektiver og erfaringer beriker vårt arbeidsmiljø. Når du blir en del av vårt team, vil du oppleve at våre ulike tilnærminger og kompetanser gjør oss sterkere sammen.

Ekspertrådgivning

Vår erfarne stab er her for å gi ekspertveiledning til våre ansatte. Vi investerer i din opplæring og utvikling, slik at du kan trives og vokse i rengjøringsbransjen.

Profesjonelt team

Vår styrke ligger i vårt profesjonelle rengjøringsteam. Vi setter pris på dedikerte, hardtarbeidende, og pålitelige enkeltpersoner som deler vår forpliktelse til å levere topp kvalitet rengjøringstjenester.

Resultatbasert

Vi verdsetter resultater og innsats. Når du jobber hos oss, vil du se at ditt harde arbeid gir målbare resultater for våre kunder, og vi er stolte av det du oppnår som en del av vårt team.

Hos Ullensaker Renholdsteknikk tilbyr vi varierte karrieremuligheter, inkludert stillinger som rengjøringspersonell, teamledere, inspektører, kundeservice, og administrasjon. Vi verdsetter også opplæring og utvikling, og våre ansatte har muligheten til å avansere i sine roller og få nye ferdigheter.

Å søke på jobb hos oss er enkelt. Du kan besøke vår karriereside og finne ledige stillinger der. Deretter kan du søke direkte på stillingen som passer best for deg. Vi vurderer alle søknader nøye og kontakter deg hvis vi mener du passer til en av våre stillinger.

 Vivekt på et støttende og inkluderende arbeidsmiljø. Vi oppmuntrer til samarbeid, respekt, og profesjonalitet. Vårt team er dedikert, vennlig, og klare til å hjelpe hverandre. Vi tror på å skape et positivt arbeidsmiljø som fremmer trivsel og suksess for våre ansatte.

Vi er en familie som støtter hverandre i å opprettholde en sunn og hygienisk atmosfære for alle våre kunder

Vi oppfordrer hver medarbeider til å trives og vokse i sitt arbeid, og vi er fast bestemt på å gi et arbeidsmiljø som inspirerer til dedikasjon og suksess. Sammen er vi en kraft for forandring og en styrke for rengjøringens kunst.

Bli med i vårt rengjøringsteam

Utforsk våre ledige stillinger i dag og bli med oss på reisen!

Send inn din søknad

Ta kontakt for å søke jobb, få hjelp, eller for mer informasjon om våre stillinger

Solvangvegen 10

2040, Kløfta

Email:

urt@post.no

Phone:

+ 40 744 222 433


  Ullensaker renholdsteknikk

  Copyright © 2023

  Powered by LumoTech

  Kontakt

  Sosiale medier

  Scroll to Top