Om oss

Om oss

Vi i Ullensaker Renholdsteknikk AS er stolte av vår lange historie og vår dedikasjon til renhold. Med over 20 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss en solid posisjon som en pålitelig leverandør av profesjonelle renholdstjenester. Vi trives med å forvandle dine omgivelser til skinnende rene, uansett om det er ditt hjem, kontoret eller bedriftslokalene. Vår ekspertise og engasjement for kvalitet gir deg trygghet og et friskt miljø.

Som medlem av Norsk Renholdsinstitutt (NRI), er vi forpliktet til å opprettholde høyeste standarder innen renholdsbransjen. Vi er glade for å betjene både offentlig og privat sektor i Oslo og Akershus, og ser frem til å utvide vårt geografiske nedslagsfelt for å betjene enda flere kunder. Vår tilnærming er alltid tilpasset kundens behov, og vi tilbyr skreddersydde løsninger for enestående renhold.

rawpixel-799380-unsplash.jpg

Vårt dedikerte team er klare til å betjene deg med ekspertise og omsorg. Vi trives med å levere renholdstjenester som gjør en forskjell.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere

Antall Kunder
Ansatte
Års Erfaring
Partnere

Hva gjør vi?

  •  Hovedrengjøring
  • Byggrengjøring
  • Skuring/boning
  • Butikk/industri
  • Renhold av butikk
  • Vindusvask
  • Høytrykksvask
  • Brakkevask
  • Tekstilrensing

FAQs

Ofte stilte spørsmål

Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vårt kontaktinformasjon finner du på kontaktsiden.

Våre priser varierer avhengig av type tjeneste, omfang, og hyppighet. For en nøyaktig prisvurdering, ber vi deg om å kontakte oss, slik at vi kan gi deg en tilpasset pris basert på dine spesifikke behov.

Det kan du enkelt ved å fylle vårt skjema på kontaktsiden. Deretter vil vi kontakte deg for ytterlige informasjon og forhandling. 

Vi skiller oss fra andre renholdsfirmaer ved å tilby skreddersydde rengjøringsløsninger som passer perfekt til kundenes behov. Vårt team består av erfarne rengjøringspersonell som er dedikert til å levere kvalitetstjenester med et smil.

Varigheten av en hovedrengjøring kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på boligen eller lokalene, graden av skitt, og antall rengjøringspersonell som arbeider.

Kvalitet er vår prioritet. Vi opprettholder høy standard ved å bruke erfarne rengjøringspersonell, implementere strenge kvalitetskontrollprosesser, og benytte miljøvennlige rengjøringsmetoder for et sunnere hjem eller arbeidsmiljø.

Vi forstår at endringer kan skje. Vår avbestillingspolitikk er fleksibel, men vi ber om at du gir oss beskjed i god tid for å unngå eventuelle avbestillingsgebyrer. Du kan finne mer informasjon om avbestillingsretningslinjene på nettsiden vår.

Vårt rengjøringspersonell er nøye utvalgt, opplært og har erfaring innen rengjøringsbransjen. Vi sørger for at våre ansatte er kvalifiserte og pålitelige for å levere de beste tjenestene til våre kunder.

Gratis befaring

Ønsker du profesjonell rådgivning for ditt kommende prosjekt? Vi tilbyr gratis befaring for å vurdere dine behov og gi skreddersydde løsninger. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom prosessen. Ta det første skrittet mot suksess – kontakt oss nå for en gratis befaring!

Ullensaker renholdsteknikk

Copyright © 2023

Powered by LumoTech

Kontakt

Scroll to Top