Hold deg oppdatert på vår reise

Nyheter & Kommende Initiativer

Velkommen til vårt nyhets- og informasjonssenter. Her holder vi deg oppdatert med de siste hendelsene og gir deg en forsmak på våre spennende kommende initiativer. Utforsk våre artikler, oppdateringer og planer for å holde deg informert om hva som skjer hos oss.

Ferskt, nytt og fremtidsrettet!

12.2.2022

Amerikalinjen

Byggvask av det nyoppusset Amerikalinjen som ligger midt i sentrum ved Jernbanetorget. Dette var det tidligere hovedkontor for Den Norske Amerikalinjen, som nå er da transofrmert til en modernistisk og fantastisk hotell

Algarheim Skole

Gjennom disse vanskelige tidene har vi klart å fullføre arbeidet uten noen avvik. Og dette har vi gjenomført med et godt team-samarbeid med våre ansatte og de andre på arbeidsplassen.

Del av vårt samfunnsengasjement

Renhold i Fellesskapet

Vår Rolle i Fellesskapet: Støtte og Service

Gjør en Forskjell: Vårt Samarbeid med Lokale Veldedige Organisasjoner

Styrking av Fellesskapet: Vårt Engasjement og Innsats

Bli En Del av Vår Rengjøringsverden

Vi er lidenskapelige om rengjøring og deler vårt engasjement med deg gjennom våre nyheter og oppdateringer. Her kan du finne de siste rengjøringstrendene, nyttige tips og råd, samt informasjon om vårt samfunnsengasjement. Utforsk vår verden av renhet og inspirasjon, og kom tilbake jevnlig for å holde deg oppdatert på alt vi har å tilby.

Hold Deg Oppdatert på Alt Rundt Rengjøring

Ullensaker renholdsteknikk

Copyright © 2023

Powered by LumoTech

Kontakt

Sosiale medier

Scroll to Top